У Львівському парку культури з’являться нові дитячі атракціони. Візуалізація

4208 0
У Львівському парку культури і відпочинку ім. Хмельницького встановлять два нові атракціони: «Дитяча вежа падіння» та «Обертальні чашки».
фото: прес-служба Парку культури

фото: прес-служба Парку культури

ЛКП «Львівський центральний парк культури і відпочинку імені Хмельницького» підписало договір з ТОВ «Італпарк» щодо постачання двох дитячих атракціонів, – інформує видання «Наші гроші. Львів».

Як зазначив у коментарі для Tvoemisto.tv директор Парку Олександр Молодий, мова йде про «Обертальні чашки», де буде 24 посадкових місця, та «Дитячу вежу падіння» на 6 місць. 

«Деталі до них тільки минулого тижня почали виготовляти в Італії. Вибрали ці атракціони, бо їх запропонували у тендері. На жаль, подалися тільки дві фірми. Сподіваємося, що наступного разу буде більше», – розповів Олександр Молодий.

Також він зауважив, що обидва атракціони є дитячими, але обов'язкових вікових обмежень немає. Будуть звертати увагу на зріст і вагу. Проте конкретні вимоги до цих показників директор поки що не озвучив, бо наразі триває процес підготовки документації. Ціну квитка також оголосять пізніше.

атракціон «Дитяча вежа падіння»

атракціон «Обертальні чашки»

«Хотілося б запустити атракціони уже за два місяці, – додав Олександр Молодий. – Але не буду загадувати, бо це залежить від багатьох факторів. Взагалі, парк потребує оновлення. Для цього потрібні кошти. Ці два атракціони одні з найдешевших якісних. Їх використовують у парках Італії та Франції. У наших мріях – повністю оновити увесь парк розваг, бо атракціони вже морально застаріли. Вони були актуальними у радянські часи. Зараз хочеться дати людям щось цікавіше».

Читайте також: Як виглядає Парк культури з висоти пташиного польоту. Фото

Вартість покупки становить 3,93 млн грн. Тендер виграла компанія ТОВ «Італпарк». Її конкурентом була фірма ТОВ «Атракціон-Сервіс», яка пропонувала атракціони за 3,99 млн грн.

Підготував Микита Панасенко

Цей матеріал було підготовлено в рамках Програми міжредакційних обмінів за підтримки міжнародного медіа-проекту MyMedia


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!