У львівському парку встановлюють гірку для тюбінгу. Фото

4586 0
У львівському Парку культури встановлюють всесезонну гірку для тюбінгу. Новий атракціон для відвідувачів обіцяють відкрити найближчим часом.
Фото з сторінки Парку культури

Фото з сторінки Парку культури

Як інформувало tvoemisto.tv, їЇ довжина – 70м. Гірка зі штучним покриттям буде розміщена на алеї, поруч з центральним входом у парк. Всі охочі незалежно від віку та погодних умов зможуть відчути азарт швидкісного спуску з гірки на тюбах.

Монтувати основу гірки розпочали кілька днів тому. Спеціально для Парку культури штучне покриття для гірки виготовили у Дніпропетровську.

Львівська міська рада поповнила статутний фонд комунального підприємства на 300 тис. грн. і ці кошти адміністрація парку вирішила вкласти у новий атракціон, який цілий рік приноситиме дохід ЛКП.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!