У Львівському перинатальному центрі відкрили нове відділення для діток з вадами. Фото

1884 0
Нове відділення приймає всіх дітей, які потребують висококваліфікованої допомоги.
Фото: Facebook/Максим Козицький

Фото: Facebook/Максим Козицький

Сьогодні, 1 червня, у Львівському обласному клінічному перинатальному центрі відкрили нове відділення медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей. 

«Це нове відділення для центру, яке виводить нашу установу на зовсім інший рівень, саме комплексної медичної допомоги, і ми усі сьогодні бачимо реалізацію надважливого завдання — відкриття напрямку медичної реабілітації», — повідомили в перинатальному центрі.

Читайте також: Львів'янок закликають безкоштовно пройти комплексне обстеження молочної залози

У відділенні медичної реабілітації передчасно народжених та малих дітей працює команда фахівців з ранньої діагностики і терапевтичного супроводу. Метою роботи є раннє виявлення патології розвитку і своєчасне надання допомоги, а саме сприяння гармонійному розвитку дитини та мінімізація виникнення ускладнень.

Послуги з медичної реабілітації можуть отримати діти:

  • які народилася передчасно з малою масою тіла від 500 г
  • народжені з вродженою патологією
  • які мають затримку темпів розвитку.

 

Читайте також: Про міграцію, або Чи повернуться українські жінки та діти додому

Додамо, що нове відділення приймає всіх дітей, які потребують висококваліфікованої допомоги, за скеруванням сімейного або лікуючого лікаря.

Нагадаємо, про те, як у Львові у час війни народжують героїв, читайте у матеріалі.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!