У Львівському перинатальному центрі запрацював пункт вакцинації від Covid-19

1345 0
Щеплення можуть зробити жінки, які планують вагітність, вагітні та годуючі.
Photo by freestocks on Unsplash

Photo by freestocks on Unsplash

У спеціалізованій жіночій консультації Львівського обласного клінічного перинатального центру, що на вул. Дж. Вашингтона, 6, відкрили пункт вакцинації від Covid-19. Про це повідомили у медзакладі.

Пункт вакцинації відкрили у гінекологічному корпусі, що на першому поверсі Перинатального центру, каб. 104. Щеплення вакциною Pfizer/Biotech можуть зробити жінки, які планують вагітність, вагітні та годуючі.

Читайте також: Коронавірус у вагітних. Як захиститися, чи можна вакцинуватися і які є ризики для дитини

Щоб пройти вакцинацію, потрібно попередньо зареєструватися або записатися за номером телефону: 096 194 20 75. Жінкам зателефонує медсестра та запросить на щеплення.

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv раніше вже з’ясувало, як вагітні переносять хворобу, чи можна їм вакцинуватися, чи дитина заражається від мами та чи взагалі в час пандемії варто планувати вагітність. Детальніше про це та більше читайте у матеріалі за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!