У львівському ресторані на весіллі отруїлися понад 20 гостей. Оновлено

14727 0
Попередній діагноз усіх, хто звернувся до медиків, – гостра кишкова інфекція.
Фото: pravda.lutsk.ua

Фото: pravda.lutsk.ua

Після весілля, яке святкували у львівському ресторані «Червона Рута», що на вулиці Хуторівка, 26, з ознаками отруєння до лікарні потрапили понад 20 гостей. Про це повідомляє прес-служба ЛМР із посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР.

Як уточнила у коментарі Tvoemisto.tv головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко, попередній діагноз усіх, хто звернувся до медиків, – гостра кишкова інфекція.

У всіх пацієнтів були однакові симптоми: висока температура, пронос, блювота. На весіллі було близько 100 осіб. За словами Наталії Тімко, до медиків звернулося двадцятеро, двоє відмовились від госпіталізації, тож у лікарні перебувають вісімнадцять гостей, троє з них – діти.

Як повідомляє лабораторний центр МОЗ у Львівській області, станом на 14:00 10 червня кількість постраждалих зросла до 28. З них п'ятеро госпіталізовані в Новояворівську лікарню.

Стан пацієнтів оцінюють як середньої тяжкості. Вони перебувають на лікуванні. Поспілкуватися з представниками ресторану Tvoemisto.tv наразі не вдалось.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!