У львівському соборі святого Юра щовівторка молитимуться до святого Шарбеля

2124 0
Святий вважається цілителем.
Фото: lvivexpres.com

Фото: lvivexpres.com

У Львові в архикатедральному соборі святого Юра щовівтокра відбувається літургія за оздоровлення недужих, кволих та немічних. Опісля служиться молебень до святого Цілителя Шарбеля. Про це ідеться на фейсбук-сторінці собору.

Читайте також: У Львові біля церкви святої Софії встановили фігуру ліванського святого. Фото

«Під час вівторкових Богослужінь в Архикатедральному Соборі Святого Юра всі віруючі можуть просити благодатей через заступництво святого Шарбеля, але важливо при цьому не забувати, що Господь Бог і святі, у тому числі і св. Шарбель, не є інструментами виконання наших бажань. Ми можемо просити святих про особисті потреби, молитися про благополуччя для рідних, але при цьому й самі повинні провадити гідне життя, бути прикладом насамперед для тих, хто ще перебуває в пошуках — так, як це чинив ще за життя святий Шарбель», – ідеться в дописі.

Нагадаємо, 15 березня львів’ян запрошують на екскурсії хорами Собору святого Юра, під час якої можна буде дізнатися про Візантійський обряд, богослов'я та символізм храму східної традиції й значення та богослов'я ікони.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!