У львівському старовинному будинку відреставрували брами. Фото

3251 0
У будинку колишнього страхового товариства «Дністер» на вулиці Руській, 20, де тепер працює Комунальна 1-а міська поліклініка, закінчили реставрацію металевих елементів.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Так, за фінансової підтримки проекту GIZ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» спільно з містом було відреставровано дві вхідні брами – з боку вул. Руської, 20 та вул. Підвальної, 7, 4 балкони, металеві решітки цокольного поверху та металеві решітки даху. Реставраційні роботи виконували локальні реставратори металу, які у 2015 році брали участь в навчальному семінарі, в рамках якого досліджували цю споруду, а зокрема її металеві елементи.

Фото: city-adm.lviv.ua

Нагадаємо, що реставраційні роботи на цьому об’єкті розпочались у вересні 2015 року і тривали 1 рік.

Читайте також: У Львові відреставрують та реконструюють 9 об’єктів. Перелік

Додамо,  Die Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH як федеральна компанія підтримує уряд Німеччини в досягненні цілей у галузі міжнародного співробітництва заради сталого розвитку. В рамках німецько-української співпраці реалізується також проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», що втілюється GIZ та Львівською міською радою. Ціллю проекту є забезпечення сталого та ефективного управління оновленням історичних кварталів Львова.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!