У львівському супермаркеті випустили 46 мишей

2774 2
Сьогодні, 22 липня, у Львові активісти ГО «Економічний бойкот» випустили мишей в одному із супермаркетів у Львові. У такий спосіб вони протестували проти відсутності у цьому торговому закладі спеціального маркування для товарів, виготовлених у Росії.
Фото: Руслан Заєць

Фото: Руслан Заєць

Як розповів координатор «Економічного бойкоту» Олег Радик всього в магазині випустили 46 мишей. «Як код диявола», – додав Олег Радик. Активісти принесли плакати: «Мишиний спецназ», «Мишам все одно, що їсти – можуть і російське», пише ZIK.

«Цією акцію хочемо показати, що російські товари можуть їсти тільки миші», – пояснив він і наголосив, що основна мета «Економічного бойкоту» – відмова львів’ян від російських товарів повністю, а не лише маркування товарів.

Читайте також: Бойкот російських товарів у Львові: маркування, окремі полиці чи відмова

Водночас адміністратор супермаркету Уляна Войтович розповіла, що маркування товарів з Росії виробляється, і до кінця тижня продукти вже будуть промарковані. За її словами, мишами, які розповзлися супермаркетом, займуться відповідні санітарні служби. Крім цього, на думку адміністратора, оскільки це продуктовий магазин, то за влаштовану акцію і випуск мишей «повинен хтось відповідати».

Водночас Олег Радик заявив присутнім на акції журналістам, що «готовий відповідати відповідно до українського законодавства». 

Як пише Galnet, мова йде про супермаркет мережі "Арсен".  


Читайте також:
24 Липня, 2014 01:35
Активіст Викидання на місто пацюків - то відомий засіб бактеріологічної війни. З величезними жертвами від епідемій. Наші місцеві активісти продовжують свої "дитячі" пустощі. Взимку вони розтрощили прокуратуру та ментівські постерунки, розтащили тисячі одиниць зброї, спалили казарми Національної гвардії. Загальні збитки тільки у Львові - на 100 мільйонів гривень.
Сьогодня через "протестні заходи" тих недолугих невігласів зіпсовано, заражене і підлягає знищенню величезна кількість продуктів харчування в мережі Арсен.
Але новий обласний прокурор при вступі на посаду вже наперед виписав тим [***]м свою індульгенцію. Тобто уперед, пацани, вигадайте ще якусь біду на рідний Львів!
24 Липня, 2014 01:32
Санлікар Миші та щури у коморах - то стовідсоткове зараження продуктів сальмонелой, туляремієй та лєптоспірозом - смертельними для людини хворобами Усе істівне з того приміщення повинно бути знищено. А вже далі у порожньому приміщенні проводять ретельну дератизацію.
Якщо добродії не повідомлять у ЗМІ, у якому саме Арсені проведено ту акцію, то повинно бути закрито уся мережа Арсен.
Львову ще не вистачало такої біди, як епідемія.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!