Політична реклама

У Львівському центрі реабілітації розпочали прийом учнів

1530 0
Львівський міський центр реабілітації «Джерело» здійснює набір на відділення соціально-педагогічної та психологічної реабілітації «Школа-садок». Для дітей віком 4-9 років на сьогодні є понад 10 місць.

Також центр проводить набір на відділення трудової реабілітації «Майстерні для молоді» від 18 до 25 років (також понад 10 місць), - повідомила керівник відділу зовнішніх зв'язків центру «Джерело» Наталя Сіреджук.

Зараз у центрі «Джерело» є невеличка можливість добору діток та молодих людей (від народження до 18 років) з неповноправностями на навчальні та реабілітаційні програми. Усі послуги надаються надзвичайно безкоштовно.

Загалом приймальна комісія реабілітаційного центру «Джерело» працює постійно впродовж року.

У «Відділення розвитку дитини» батьки приходять з малюком,після проходження інтенсивного курсу вони переходять на інші програми і відвідують центр 2-3 рази на тиждень по декілька годин. У садочку на щоденних програмах діти знаходяться до 9 років, після чого переходять в школу (або інклюзивна освіта або індивідуальні програми).

На щоденні програми дітей вранці о 9:00 привозять автобуси з дому у центр, о 15:30 – розвозять по домівках.

Центр «Джерело» знаходиться на пр. Червоної Калини, 86а у Львові. Тел.: (+38032) 223-04-37, 227-36-02.

Джерело: Zaxid.net


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!