У Львівському цирку розпочинається новий сезон

2992 0
Після трьох місяців перепочинку львівський цирк знову готовий примати відвідувачів. Сьогодні, 20 вересня, тут відбудеться відкриття нового циркового сезону.
Фото: цирк Чінізеллі

Фото: цирк Чінізеллі

Першим відкрити новий цирковий сезон дирекція запросила цирк Чінізеллі, який виступить з програмою «Сузір’я цирків світу».

За словами організаторів на глядачів очікують виступи Заслужених артистів України, найсильнішої людини світу – 29-разового рекордсмена книги Гіннесса, зірок Національного цирку, чемпіона Світу з жонглювання, легендарних клоунів сучасності з Лас-Вегасу, акробатів на турніках, повітряних гімнастів, призерів міжнародних фестивалів циркового мистецтва. А також одночасно на манежі 7 тигрів та 5 левів, носухи, дикобрази, єноти, лисиці, песці, кози, вовки, кабани, фретки, щури, коти, собаки.

Гастролюватиме цирк у Львові з 20 вересня до 25 жовтня 2015 року.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!