У Львівському університеті Франка Дні відкритих дверей пройдуть онлайн

1433 0
Ознайомитися з факультетами онлайн можна буде до 5 грудня.
фото: vgolos.com.uа

фото: vgolos.com.uа

Завтра, 30 листопада, стартують Дні відкритих дверей в ЛНУ ім. Івана Франка, повідомляє приймальна комісія Львівського національного університету імені Івана Франка.

Захід пройде у онлайн-форматі, а тому доступний для абітурієнтів та їх батьків з усіх регіонів України.

Впродовж тижня з 30 листопада по 5 грудня адміністрація та студенти будуть знайомити відвідувачів зі своїми факультетами, розповідати про навчання, вступ і відповідатимуть на запитання.

Читайте також: Львівський університет Франка продовжив карантин до 31 грудня

«Ще не знаєш на який факультет вступати? Не біда – обирай одразу декілька і знайомся з кожним по черзі. Тут ти дізнаєшся усе про вступ, навчання і студентське життя на 19-ти факультетах і 2-ох коледжах Львівського університету. Поспілкуєшся з адміністрацією факультетів, студентами та зможеш запитати усе, що цікавить про навчання в ЛНУ ім. Івана Франка», – йдеться у повідомленні.
 

Щоб взяти участь,  потрібно заповнити реєстрацію. Далі обрати один чи декілька факультетів, які цікавлять. А в день заходу перевірити свій e-mail. Саме туди надійде посилання для входу у кімнату ZOOM.

Прямі трансляції будуть проходити кожного дня з 30 листопада до 5 грудня з 16.00 до 18.00 год.

Нагадаємо, для школярів та студентів запустили безкоштовний онлайн-курс з діджитал-маркетингу. Пройти навчання можна на порталі «Дія. Цифрова освіта»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!