У Львівському ветеринарному університеті обрали ректора

2102 0
Ректором переобрали Володимира Стибеля, який займав цю посаду з 2014-го року.
Фото: vnz.univ.kiev.ua

Фото: vnz.univ.kiev.ua

У Львівському ветеринарному університеті обрали нового ректора. За результатами голосування найбільше голосів отримав професор Володимир Стибель, який обіймає цю посду з 2014 року. Про це повідомляє прес-служба університету. 

Вибирати нового ректора ветеринарного університету Львова прийшло 437 осіб з 478 зареєстрованих. Серед них були науково-педагогічні працівники, співробітники, аспіранти та студенти університету.

Читайте також: На посаду директора органного залу у Львові претендує один кандидат

За Володимира Стибеля свої голоси віддали 405 осіб (92%). 22 особи проголосували проти. Ще 10 бюлетенів були визнані недійсними. Відповідно до чинного законодавства, Міністерство освіти і науки України укладе з Володимиром Стибелем контракт строком на п’ять років.                                                                                   

Довідка: Володимир Стибель з 2008 року завідував кафедрою паразитології та іхтіопатології, а 2009-го призначений на посаду заступника декана факультету ветеринарної медицини. У 2011-му став деканом факультету ветеринарної медицини. 31 січня 2014 року Володимир Стибель був призначений на посаду виконувача обов’язків ректора Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького, у липні його обрали на цю посаду.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!