Політична реклама

У Львівському ВРЕР ДАI немає бланків водійських прав

2375 2
Проблеми iз бланками посвiдчень водiя та технiчних паспортiв знову виникли в пiдроздiлах ВРЕВ. Бланкова продукцiя, яка постачається зi столицi, не надiйшла.

Це занепокоїло водiїв, якi зараз обмiнюють водiйськi права старого радянського зразка на українськi.

Сергiй Маркевич, заступник начальника ВРЕР ДАI Львiвської областi, підтвердив, що зараз у них нема в наявностi бланкiв посвiдчень водiя та свiдоцтв про реєстрацiю транспортних засобiв. У зв'язку з цим роботу iз замiни посвiдчень водiя, виданих на бланках СРСР, на українськi, наразі припинили.

Протягом березня пiдроздiл здiйснив понад три тисячi замiн посвідчень водія. Коли надiйдуть  бланки,  i чому вони вiдсутні, невiдомо. Як тiльки бланки з’являться, робота iз замiни посвiдчень буде вiдновлена.

Нагадаємо, посвiдчення водiя старого зразка припиняють свою дiю з  сiчня 2014 року, тож їхнi власники повиннi до цього часу звернутися до ВРЕР для замiни. Твоє місто подавало перелік необхідних для цього документів.

Джерело: Експрес


Читайте також:
5 Липня, 2013 22:23
Аня Чекаю на права з квітня,вже липень..Досі нема бланків.!
29 Березня, 2013 09:11
олег цікаво коли вони встигли видати 3000 посвідчень водія? якщо я вже три тижня чую від них що нема бланків
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!