У львівськоиму аеропорті встановили камери спостереження за митниками

2003 0
У Міжнародному аеропорту «Львів ім. Данила Галицького» вжито додаткові заходи щодо протидії проявів корупційних діянь серед пасажирів та працівників митниці.
Фото: areny.lviv.ua

Фото: areny.lviv.ua

Так, з метою недопущення непорозумінь під час митного контролю пасажирів та їх багажу в кімнатах огляду встановлено камери відеоспостереження. Зображення з них буде транслюватись на монітори у кабінетах керівника та заступника начальника митного поста. Додаткові заходи посилять контроль за підлеглими та підвищать відповідальність як пасажирів, так і особового складу митного поста, – йдеться в повідомлені Головнорго управління Державної фіскальної служби України у Львівській області.

Читайте також: Як у львівському аеропорті пришвидшили проходження паспортного контролю

У зв’язку з відсутністю постійного керівника ДП МА «Львів ім. Данила Галицького» питання впровадження нових технічних засобів не вирішувалося. І тільки після призначення нового генерального директора Тетяни Романовської відеокамери було встановлено. У перспективі керівництво митниці і аеропорту планують впровадити інші технічні новинки, аби забезпечити комфортний, швидкий, якісний та надійний митний контроль в міжнародному аеропорту «Львів ім. Данила Галицького».

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!