Політична реклама

У львівських бібіліотеках встановили 23 комп'ютери

1333 0
Минулого року у бібліотеках Львова встановили 23 комп’ютери.

За минулий рік кількість комп’ютерів у бібліотечних системах Львова зросла на 23, проведено WI-FI у бібліотеці-філії №8 на вул. Устияновича, 4, -  інформує прес-служба Львівської міськради.

За словами директора департаменту гуманітарної політики Олега Березюка, у 2013 році створено Першу львівську медіатеку (вул. Мулярська, 2а), проведено цикл тренінгів іноземних експертів для працівників бібліотек. Також місто поступово впроваджує в інформаційний простір поняття «публічна бібліотека».

Міські бібліотеки вперше вийшли на подвір’я і запросили усіх охочих долучитися до читань просто неба, театралізованих дійств та майстер-класів.

«Місто створило мережу партнерства між бібліотеками, громадою, громадськими організаціями, бізнесом. Зокрема, відкрито комп’ютерний центр у бібліотеці-філії № 35 на вул. Миколайчука, 1. Також минулоріч вперше у Львові публічну бібліотеку обладнано комп’ютерною технікою виключно силами ініціативних громадян (Facebook-спільнота «Бібліотека на районі»)», – йдеться у повідомленні.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!