«Львівські круасани» після візиту Джолі можуть вийти на американський і польський ринки

4209 0
Одразу після візиту Джолі продажі в мережі на вихідних виросли на 20%.
Фото: Lviv Croissants

Фото: Lviv Croissants

У суботу, 30 квітня, на Сихові заклад «Львівські круасани» відвідала Анджеліна Джолі. Візит акторки, яка приїхала в Україну з гуманітарною місією, підняв продажі в мережі фастфуду. Про це розповів власник «Львівських круасанів» Андрій Галицький виданню Forbes.

Читайте також: Із якою місією на Львівщині перебувала акторка Анджеліна Джолі і як минув її візит

За словами Андрія Галицького, мережа перерахувала понад 50 тисяч гривень, які за один день вторгувала пекарня. «В суботу та неділю продажі виросли на 20%. А в неділю був різкий ривок», — йдеться в повідомленні.

Зазначається, що також збільшились продажі й в інших закладах мережі. Так, в іншій пекарні, якою управляє франчайзі «Львівських круасанів» Володимир Барановський, в неділю виторг виріс на 23%.

Крім того, зіркова клієнтка сихівському закладу може полегшити вихід на ринок США, до якого Галицький приглядається декілька років поспіль. Він уже знайшов потенційного партнера, з яким планує відкрити спільне підприємство цього року. Однак через війну вихід може затягнутися. Після візиту Джолі «Львівським круасанам» буде простіше і на польському ринку. Це посилить довіру до мережі, про яку не знають нові відвідувачі.

Читайте також: Анджеліна Джолі відвідала переселенців і волонтерів у Львові

Нагадаємо, Анджеліна Джолі відвідала дітей із реабілітаційного центру у Бориславі. Також Джолі самостійно прийняла рішення поїхати на вокзал, де переселенцям, що прибувають до Львова, допомагають волонтери. Посолка доброї волі управління ООН у справах біженців побувала також в одному з медзакладів Львівської області – дитячій лікарні ОХМАТДИТ – вона провідала дітей, які постраждали від ракетного удару військових рф по вокзалу у Краматорську. 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!