У львівських лікарнях модернізують ліфти та встановлять відеоспостереження

1899 0
ЛКП «Львівсвітло» отримало функції замовника на виконання низки робіт у 2016 році. Відповідне рішення сьогодні, 11 квітня, прийняв виконавчий комітет Львівської міської ради.
фото: fd2s.com

фото: fd2s.com

Як повідомляють у прес-службі міськради, у львівських лікарнях проведуть поточний ремонт, капітальний ремонт а також модернізацію ліфтів. Мова йде про близько 70-ти ліфтів. Зокрема, в установах встановлять відеокамери та системи відеоспостереження.

«Крім цього, пропонується, відповідно до вимог «Львівобленерго», провести роботи із заміни лічильників електроенергії, у зв’язку з тим, що зросли потужності споживання на зовнішнє освітлення», – зазначає в.о. начальника управління інженерного господарства ЛМР Андрій Мончак.

Мова йде про лікарню швидкої допомоги, що знаходиться за адресою вул.. Миколайчука та лікарню ім. Князя Лева, вул. Ужгородська.

Читайте також: Як зміниться маніпуляційна для дітей у львівському ОХМАТДИТі. ФОТО

Згідно з рішення виконкому, реконструкція з добудовою лікарняного ліфта передбачена у Комунальній міській лікарні «Хоспіс» на вул. Котляревського, а капремонт із заміною ліфтового обладнання двох ліфтів – у клінічній лікарні швидкої медичної допомоги.

Кошти на модернізацію ліфтів та встановлення відеоспостереження виділять із міського бюджету.

Нагадаємо, на вулиці Гнатюка, 3 у першому та другому під’їздах повністю замінили та запустили два 45-річні ліфти (1970 року випуску), встановивши болгарські, вартістю близько 1,5 млн грн.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!