Політична реклама

У львівських лікарнях запровадили електронний реєстр

1365 0
Минулого року в медзакладах Львова активно впроваджували інформаційні технології.

Зокрема, у всіх закладах охорони здоров’я міста впроваджено і функціонує Єдиний електронний реєстр листків непрацездатності, повідомляє прес-служба Львівської мерії.

«У всіх закладах охорони здоров’я Львова впроваджено і функціонує Єдиний електронний реєстр листків непрацездатності. Також запроваджено електронну історію хвороби в комунальній міській дитячій клінічній лікарні. Відкрили ми і кабінети телемедицини в комунальній міській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги та комунальній міській дитячій клінічній лікарні. У цих кабінетах 2013 року проведено 15 телемедичних сеансів: 6 сеансів консультацій, 5 з них із закордонними клініками, 3 конференції, 3 телемости, 2 наради з Міністром охорони здоров'я України та 1 майстер-клас», - повідомив начальник управління охорони здоров’я міста Володимир Зуб.

Також нагадаємо, що у закладах охорони здоров’я Львова функціонують інтернет-сторінки, де регулярно висвітлюються актуальні питання їх діяльності, а також новини галузі охорони здоров'я Львова та України.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!