Політична реклама

У львівських парках встановлять нові лавки та смітники

1752 0
В кінці минулого року на облаштування нових сміттєвих урн та лавочок з міського природоохоронного фонду виділили 200 тис грн. На виготовлення та встановлення 256 урн використали 100 тис грн., у таку ж суму обійшлися і 68 лавочок. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.

Нові паркові дивани та урни встановлять у 5 парках міста: «Високий замок», «Залізна вода», «Снопківський», «Погулянка» та «Личаківський». Устаткування для львівських парків виготовляли працівники ДП «Дрогобицька виправна колонія №40», які також займатимуться його монтажем.

"Закінчити встановлення урн та лавочок повинні до кінця наступного тижня, якщо не заважатимуть погодні умови" - повідомила Наталія Партика, головний спеціаліст відділу охорони парків, лісопарків та ландшафтів ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!