Львів не може забезпечити дітей переселенців місцями в дитсадках

2008 0
У школах Львова зареєстровано 500 дітей з Криму та Донбасу. «У садочки ми практично дітей не беремо, бо у нас немає місця. У садочках є 34 дитини, батькам яких справді треба було допомогти», – повідомив директор департаменту гуманітарної політики Львівської міськради Олег Березюк.
Фото: divorcelawyerhoustononline

Фото: divorcelawyerhoustononline

«Офіційно у Львові зареєструвалися 226 сімей біженців. У наших школах офіційно зареєстровано 500 дітей, які є переселені з Криму, Донецької і Луганської областей. Левова частка з них прийшла впродовж останніх трьох тижнів з Донецької і Луганської областей під час активних бойових дій», – сказав Олег Березюк.

З його слів, всі інші переселені люди у Львові «достатньо якісно забезпечені, орендують дорогі квартири, купують будинки».

«У нас є чітка інструкція в соціального захисту: при будь-якому зверненні будь-якої особи, яка є або бездомною, або з іншого місця проживання, негайно писати одразу 2 листи – у правоохоронні органи і Службу безпеки України. Оскільки є 2 бази даних: одна по злочинцях, інша – по сепаратистах. Це критичний момент, який ми сьогодні відстежуємо», – повідомив Олег Березюк.

Читайте також: Відвідуваність у дитсадках Львова – 60%


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!