У львівських школах через повітряні тривоги не відбулося 50 уроків

1125 0
90% запланованих уроків у закладах освіти відбулись в повноцінному форматі.
Фото: osvitanova

Фото: osvitanova

З початку вересня у школах Львова відбулося близько 546 уроків. Через повітряні тривоги не відбулось всього 10% уроків. Загалом, 90% запланованих уроків у закладах освіти відбулись в повноцінному форматі.

Джерело: керівник управління освіти Львова Андрій Закалюк, пресслужба ЛМР

«1 вересня всі наші школи розпочали навчання в офлайн-форматі. Це був наш перший досвід навчання дітей під час реальної, повномасштабної війни, тому ми до кінця не знали, як цей семестр пройде. Ми намагались продумати всі можливі проблеми, спрогнозувати різні сценарії. Нам вдалося пройти цей семестр гідно – ми вперше за останні 2,5 роки мали повноцінне офлайн-навчання впродовж цілого семестру. Загалом навчання в цьому семестрі тривало 78 днів», – сказав він.

Читайте також: Зимові канікули у львівських школярів. Хто і скільки відпочиватиме

Він зазначив, що в цьому семестрі у львівських школах не було осінніх канікул, через це діти матимуть довші зимові канікули.

Нагадаємо, для 95% шкіл Львова закупили генератори та «буржуйки», тобто металеві печі. У випадку надзвичайних ситуацій ці навчальні заклади використовуватимуть для роботи пунктів обігріву. 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!