У Львові 27 класів вчаться дистанційно через коронавірус

1870 0
У львівських школах на коронавірус хворіє більше 170 вчителів та понад 80 учнів
Фото: freepik

Фото: freepik

У Львові коронавірус підтвердили у 172 вчителів та 82 учнів львівських шкіл. Жодну школу через захворюваність на Covid-19 не закрили, натомість на дистанційне навчання перевели 27 класів у 17 львівських школах. Про це Тvoemisto.tv розповіла головна освітянка Львова Зоряна Довганик.

Читайте також: Гасити пожежу голими руками. Чому вчителів у Львові не тестують на Сovid-19

За її словами, у класах, які перевели на дистанційне навчання, здебільшого хворіють або вчителі початкових класів, або учні.

Що стосується садочків, то вони також усі відновили свою роботу.

«Є лише 4 групи у 3 садках Львова, які зараз перебувають на самоізоляції. У цих групах хворіє або дитина, або вихователь, або помічник вихователя. Тим не менше на двотижневу самоізоляцію має йти вся група, бо вони вважаються контактними», – каже Зоряна Довганик.

Читайте також: Львівський університет Франка продовжив карантин до 31 грудня 

Як пояснила головна освітянка Львова, якщо серед захворілих є музпрацівник, логопед, психолог, які спілкуються і займаються з великою кількістю осіб, увесь садок можуть закрити на карантин.

Зоряна Довганик додала, що зараз відвідуваність садочків складає 52%.

Нагадаємо, що через вибори 22 листопада школярам деяких шкіл у Львові рекомендують у п'ятницю та понеділок перейти на дистанційне навчання.

Ольга Шведа


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!