Політична реклама

У львівських школах ремонтуватимуть санвузли

1372 0
Цього року у 27 львівських школах за 1,4 млн грн відремонтують туалети.

Загалом у 2013 році з міського бюджету розвитку виділено 20,5 млн грн на ремонтні роботи у закладах освіти, - пише Zaxid.net.

Загалом по місту цього року буде проведено ремонтні роботи у 58 об’єктах.

Зокрема, в гімназії «Престиж» цього року замінять 36 вікон,  а також виділені гроші на будівництво нової котельні. Загалом школі виділено близько 1 млн грн.

У цій школі наразі відбувається заміна вікон, бо вікна столітньої давності, деякі не підлягають ремонту. Друга велика проблема у школі – це підвальна котельня, яка має низький коефіцієнт корисної дії. Прийнято рішення, що котельню будуть виносити і поруч будувати нову для цієї школи і ще для одного житлового будинку, який також буде отримувати тепло від цієї котельні.

Нагадаємо, раніше мер Львова Андрій Садовий розповів, що цього року у галузі освіти Львова пріоритетними будуть ремонти санвузлів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!