У львівських трамваях і тролейбусах подорожчав проїзд. Кому і скільки платити

2623 0
Місячний абонемент коштує, як і раніше, 160 грн.
Фото: Ірина Громоцька

Фото: Ірина Громоцька

У Львові подорожчав проїзд у трамваях і тролейбксах. Із 15 січня за повний квиток, придбаний у водія, необхідно платити 7 грн, а студентський – 3,5 грн.

Читайте також: Перезавантаження громадського транспорту. Що (не)змінить е-квиток у Львові

Квиток, придбаний у кіоску або за допомогою sms, bluetooth, Приват24, термінали EasyPay та інші сервіси коштує, відповідно, 6 і 3 грн.

Місячний абонемент коштує, як і раніше, 160 грн. Водночас пільговики й школярі й надалі їздять безкоштовно. За безквитковий проїзд доведеться заплатити 120 грн.

Обміняти квитки, що куплені за старою ціною 5 грн, можна з доплатою у відділі зборів ЛКП «Львівелектротранс» на вул. Сахарова, 2 з 15 до 22 січня 2020 року.

Читайте також: Як це працювати контролером у трамваях Львова. Репортаж

Нагадаємо, що  востаннє підвищували вартість проїзду в трамваях і тролейбусах Львова у травні 2018 року. Нове подорожчання анонсували у листопаді торік, пояснивши це тим, що частина рухомого складу потребує капітального ремонту, а собівартість квитка становить 7,25 грн, оскільки подорожчала вартість електроенергії та зросли зарплати водіїв. 28 листопада провели громадські слухання щодо подорожчання проїзду в електротранспорті, більшість зареєстрованих учасників яких підтримали коригування тарифу.

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!