Політична реклама

У львівських трамваях побільшає контролерів

2504 0
ЛКП «Львівелектротранс», підсилює службу контролю, відтак, на лінії виходитиме більше контролерів.

Як розповів заступник директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Карпа, з початку місяця контролери підприємства виписали 1548 квитанцій на оплату штрафу за безквитковий проїзд пасажирам трамваїв та тролейбусів. Раніше в середньому в місяць було 1100-1200 штрафів, повідомляє прес-служба Львівської міськради.

«Підприємство підсилює службу контролю. Зараз працює 37 контролерів. Хочемо взяти на роботу ще 20 осіб. Відтак, усіх, хто має бажання працювати контролером, просимо звертатись у відділ кадрів ЛКП «Львівелектротранс» на вул Сахарова, 2.

Поки триває набір нових працівників, співпрацює з охоронною фірмою, яка надає нам такі послуги. Працівники цієї фірми мають повне право здійснювати контроль наявності закомпастованого квитка у пасажира електротранспорту, оскільки вони також мають посвідчення контролерів», - розповів Володимир Карпа.

Нагадаємо, штраф за безквитковий проїзд у міському електротранспорті становить 30 грн. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!