У львівських трамваях та тролейбусах планують запровадити тримісячні абонементи

8583 2
Відповідне рішення має розглянути виконком міської ради вже завтра.

Завтра, 25 січня, виконком міської ради розглядатиме пропозицію ЛКП «Львівелектротранс» щодо запровадження нових електронних абонементів на проїзд. Про це йдеться в проекті відповідного рішення виконкому.

Читайте також: Передайте на два повні. Сім способів оплатити проїзд в електротранспорті Львова

Зокрема, пропонують запровадити:

  • півторагодинний електронний абонемент з можливістю пересадки «трамвай-тролейбус», який коштуватиме 5,5 грн;
  • денний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 15 грн;
  • триденний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 40 грн;
  • тримісячний електронний абонемент «трамвай-тролейбус» за 420 грн.


Читайте також: Чому відрізняється пасажиромісткість берлінських трамваїв у Львові та в Німеччині

Нагадаємо, що проїзд у електротранспорті Львова подорожчав до 5 гривень у квітні минулого року. З 1 травня також подорожчали місячні проїзні картки: до 150 грн електронна та 160 — паперова.


Читайте також:
25 Січня, 2019 00:18
Yuri Verkhol Абонементи на один місяць варто залишити. І ось чому. Не кожен пасажир, який до цього купував абонемент на місяць, буде купувати на три місяці, бо по перше одразу треба заплатити майже втричі більшу суму, а по друге неможливо передбачити, чи людина тих три місяці буде користуватися електротранспортом повноцінно, з однаковим навантаженням. От якщо у зимовий період купив абонемент на три місяці, а з них місяць прохворів, тоді це вкрай невигідно, бо гроші вже наперед заплачені, а правом проїзду людина не змогла скористатися повноцінно з причини хвороби. Або влітку, коли більшість львів'ян їде у відпустки зі Львова. Хто буде купувати абонемент на три місяці. якщо цілий місяць, або й більше (відпустки у людей різної тривалості) людина відсутня у місті і транспортом не користується. Очевидно, що багатьом буде невигідно витрачати гроші наперед, знаючи що частина їх витрачена намарно. Тому вважаю за доцільне, запроваджуючи тримісячний, залишити також абонемент на один місяць, бо такі будуть більш затребувані.
24 Січня, 2019 19:39
Руслана Чому немає прямого маршруту із аеропорту до залізничного вокзалу?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!