Політична реклама

У львівських трамваях та тролейбусах ввімкнуть опалення

1278 0
Вже сьогодні у частині трамваїв та тролейбусів будуть ввімкнені пічки. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» з посиланням заступника директора з руху ЛКП «Львівелектротранс» Олега Білокурого.

У зв’язку з прогнозованим значним пониженням температури, ЛКП «Львівелектротранс» прийнято рішення ввімкнути у тролейбусах та трамваях пічки. 

Як зазначив Олег Білокурий, заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс», вже сьогодні у частині транспортних засобів будуть ввімкнені пічки.

«Є відповідні норми, коли температура понижується до -8˚С, вмикати у транспортних засобах опалення. Для нашого підприємства робота трамваїв та тролейбусів з ввімкненими пічками протягом місяця обходиться у 100 тис грн. Оскільки, найближчим часом синоптики прогнозують значне похолодання, прийнято рішення вже від сьогодні у трамваях та тролейбусах вмикати пічки. У тих транспортних засобах, де вони не працюють, буде ремонтувати», - зазначив Олег Білокурий.

ТЕГИ: транспорт

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!