Політична реклама

У львівських трамваях з "зайцями" боротимуться охоронні фірми

1260 0
У Львові посилюватимуть перевірки пасажирів електротранспорту щодо оплати за проїзд. Контролери у львівських трамваях та тролейбусах працюють разом із охоронцями агентства безпеки «Тайфун».

На ЛКП «Львівелектротранс» з 1 вересня планується залучити до співпраці з контролерами ще одну охоронну фірму «Секюріті». Про це повідомляє прес-центр Львівської міської ради. 

В  управлінні транспорту і зв’язку ЛМР вважають, що коли поряд з контролером є людина у формі, це дисциплінує пасажирів. У спільній роботі контролерів з охоронцями спостерігається зменшення конфліктних ситуацій. 

Планується, щоб у кожній бригаді контролю трамваїв та тролейбусів був охоронець. Ватро зазначити, що лише контролер має право на штрафні санкції стосовно неплатників, працівник охоронної фірми має право лише на перевірку квитка.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!