Львів’ян просять допомоги розшукати жінку. Фото

4811 0
Жінку розшукує поліція за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.
фото: mediarnbo.org

фото: mediarnbo.org

Шевченківський відділок поліції у Львівській області розшукує 61-річну громадянку України за умисне тяжке тілесне ушкодженя. Про це йдеться в повідомленні відділу комунікації поліції Львівської області на сторінці у Facebook.

«Розшукується Поплавська Наталія Дмитрівна, уродженка с.Малі Луги, Тоншаївського району, Горьківської області, Російської Федерації, зареєстрована за адресою: м.Львів, вул.Щурата, 10/49, за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України», – сказано в повідомленні.

Поліція прохає усіх, хто володіє інформацією про місцеперебування розшукуваної звертатись на оперативну лінію 102 або за телефоном 8- 067-934-83-27, 096-376-85-70.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!