У львів’ян-боржників забиратимуть квартири

2194 0
Як зазначають у департаменті економічної політики ЛМР, борг мешканців за квартплату станом на початок року становив 7 млн грн, за водопостачання – 3,5 млн грн, і за теплопостачання – 34,3 млн грн. Із загальної кількості боржників 3,5 тис заборгували більш, ніж 3 тис грн, повідомляють у прес-службі Львівської міськради.
www.sq.com.ua

www.sq.com.ua

На понад 10 млн грн зросла заборгованість мешканців за теплопостачання: з них 8,2 млн грн – ЛМКП «Львівтеплоенерго» та 1,9 млн грн – ЛКП «Залізничнетеплоенерго». Натомість, як запевняють у департаменті економічної політики, кількість «злісних неплатників» у 2014 скоротилась на 62 і склала 558. Із них 142 не оплачували компослуги ні торік, ні у 2013 р. Так, найбільша їх кількість – у Франківському (35) та Шевченківському (34) районах, і найменша – у Залізничному та Галицькому (по 13).
 
За підсумками роботи міськради із боржниками за комуналні послуги у 2014 р., 34 квартири боржників передали у Державну виконавчу службу, яка провела 9 торгів, 6 з яких – у Личаківському районі. Станом на початок року реалізації підлягає ще близько 120 квартир.
 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!