У Львові оголосили тендер на будівництво велодоріжки на Чорновола та Варшавській

2984 0
Очікувана вартість робіт становить 37,7 млн грн.

Департамент житлового господарства та інфраструктури ЛМР оголосив тендер на будівництво велодоріжки на проспекті Чорновола, вулиці Варшавській та Замарстинівській. 

Читайте також: Де у Львові планують побудувати велодоріжки. Перелік вулиць

Йдеться про три відрізки веломаршруту: від перехрестя Липинського – Чорновола до Варшавської, далі вулицею Варшавською до Замарстинівської та Мазепи. 

Окрмі велодоріжки, під час будівництва планують відремонтувати хідники, паркомісця, водовідведення та освітлення, встановити нові дорожні знаки та світлофори, нанести розмітку, облаштувати вуличні мебліі, частково замінити тролейбусну контактну мережу та реконструювати кільце Замарстинівська – Впршавська. Очікувана вартість робіт становить 37,7 млн гривень. Завершити будівництво планують до кінця лютого 2020 року.

Читайте також: Олег Шмід про плани Львова будувати нові велодоріжки

Нагадаємо, що першу частину велодоріжки на Чорновола від залізничного мосту до вулиці Липинського збудували у 2015-2016 роках. Додамо, на вулиці Сихівській та Княгині Ольги також будують хідники з велодоріжкою.

Вікторія Ейсмунт

Нагадаємо, що Tvoemisto.tv оголосило у Львові Рік комфортного пересування. Наша редакція закликає ділитись своїм ментальним простором та долучитись до покращення міської мобільності Львова. Свої ідеї та пропозиції можна надсилати за адресою: Tvoemisto.tv@gmail.com, у темі листа зазначити «Рік комфортного пересування у Львові». Важливі думки ми опублікуємо на сайті та озвучимо під час експертних дискусій. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!