У Львові виписали з лікарні студента, який попросив про госпіталізацію після повернення з Китаю

2353 0
Коронавірусу у нього не виявили.
Ілюстративне фото: beztabu.net

Ілюстративне фото: beztabu.net

У Львові 31 січня виписали з обласної інфекційної лікарні 20-річного студента, який попросив госпіталізувати його після повернення з Китаю. Про це повідомляє Радіо Свобода.

Читайте також: Українцям рекомендують виїхати з Китаю через коронавірус

«Він мав нежить, покашлював і був свідомий – повідомив батьків і його привезли в інфекційну лікарню у Львові. Студента обстежили, у нього навіть не було гарячки. У нього виявили метапневмовірус (з групи ГРВІ), він сьогодні щасливо виписаний додому», – каже головна епідеміологиня Львівщини Наталія Тімко.

Нагадаємо, студента госпіталізували 27 січня за його проханням для проведення аналізів. Учора у ЛОДА повідомили про двох госпіталізованих у Львові для обстеження на захворювання новим вірусом.

Читайте також: Авіакомпанія МАУ обмежує пряме авіасполучення з Китаєм

За даними МОЗ, випадків захворювання на новий китайський коронавірус в Україні не виявили. Утім, у Європі вже зафіксовані перші випадки захворювання, а ВООЗ оголосила про міжнародний надзвичайний стан у зв'язку із поширенням захворювання.

Додамо, через захворювання на грип та ГРВІ на Львівщині закрили на карантин понад 70 шкіл.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!