У Львові за 34 несплачені штрафи у подружжя забрали автомобіль

7551 0
Якщо за два тижні борги не сплатять, автомобіль продадуть на аукціоні.
фото патрульної поліції львівської області

фото патрульної поліції львівської області

У Львові за 34 несплачені штрафи у подружжя забрали автомобіль. Це відбулося вчора, 8 лютого, удень, коли система «Безпечне місто» сповістила державних виконавців про те, що на одній із вулиць міста зафіксований боржник.

Виконавче провадження щодо власниці автомобіля Hyundai Sonata та її чоловіка, який керує цим автомобілем, відкрили ще у травні минулого року. Борг перед державою становить понад 33 тисячі гривень за 34 штрафи за порушення ПДР (частина за перевищення швидкості зафіксованої в автоматичному режимі і один – за керування транспортними засобами в стані сп'яніння).

Читайте також: Мін'юст дозволив автоматично заарештовувати рахунки будь-яких боржників

Так, інформацію про боржника передали найближчому екіпажу патрульних. Вони виявили і зупинили цей автомобіль. На місце події приїхали виконавці, транспортний засіб евакуювали на арештмайданчик.

«Інформацію про порушника з системи «Безпечне місто» отримує управління Міністерства юстиції. Вони пояснюють, що на певній вулиці зафіксували порушника, найближчому екіпажу дають сигнал зреагувати, екіпаж розшукує боржника, зупиняє і повідомляє про це юстицію», – пояснює у коментарі Tvoemisto.tv речниця патрульної поліції Львівської області Катерина Рибій.

Додамо, якщо за два тижні львів'янка не сплатить борги, автомобіль продадуть на аукціоні.

Нагадаємо, що 7 лютого почалися рейди патрульної поліцїі та державної виконавчої служби Львові з пошуку тих водіїв, які мають заборгованості зі сплати штрафів, аліментів, комунальних та інших платежів. У них вилучатимуть автомобілі, а моніторить це система «Безпечне місто».

Ольга Коваль



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!