У Львові 10 добрих собак шукають дім і друзів. Фото

2239 0
Прихистити чотирилапого можна щодня у ЛКП «Лев».
Фото надано ЛКП "Лев"

Фото надано ЛКП "Лев"

У ЛКП «Лев» 10 нових підопічних шукають дім. Познайомитись із ними можна щодня із 8:00 до 20:00 у Центрі адопції підприємства на вул. Промисловій, 56 у Львові.

Тайра, 1 рік. Хороша дівчинка, але страшенна боягузка. Скромна, тиха, не звикла до того, що хтось на неї звертає увагу.

Грек, 2 роки. Красень і атлет, метис вівчарки. У ньому все чудово – зовнішність, розум, манери, голос. Можливо, мав свою людину, яка його навчила бути таким славним хлопцем.

Тарлі, 3 роки. Малий, швидкий і ображений на частину світу хлопчик. Має випнуті вперед зуби, як у пекінеса, що додає йому грізності. Попри це, дуже потішний, квартирний формат.

Кларк, 3 роки. Не худий, комунікабельний собака. Має доглянуту шерсть, ласкавий, прислухається до того, що говорять люди.

Дана, 6 років. Дуже мініатюрна дівчинка. В результаті інфекції або травми у неї відсутні очні яблука. Але вона чудово контактує зі світом завдяки іншим органам чуття. Дуже лагідна, абсолютно довіряє руці, яка її гладить.

Додо, 4 роки. Дуже приємний хлопчик, метис спанієля. Має досить доглянуту зовнішність, гуляє на повідку, виховано себе поводить. Швидше за все, він жив в сім'ї і загубився.

Жужа, 9 років. Старенька мадам, яка має цілий оберемок вікових і не тільки хвороб. Погано ходить, тож навряд чи вона втекла чи повернула не в той провулок. Люди вміють цинічно позбуватися стареньких друзів.

Дарк, 9 років. Теж дідусь, але з зовсім іншою долею. У дворі, де він жив, його люблять, його навідують і, ми віримо, у нього все буде добре. Бо він чудовий, врівноважений і зовсім не злий дядечко.

Лола, 1 рік. Сестра Тайри, що на першому фото. Їй страшно і попереду довгий шлях, але її кінчик хвоста вже радісно тріпоче, коли до неї говорять.

Чорниш, 8 років. Виразний, симпатичний собака. Очевидно, що був господарським. Має слабенькі задні лапки. У ЛКП не хочуть вірити, що він став непотрібним.

Як допомогти ЛКП «Лев» та його вихованцям:

  • якщо шукаєте друга – прихистіть когось із підопічних підприємства (тут є і собаки, і коти)
  • хочете допомогти з вигулом – приходьте у будь-який день з 9:00 до 12:00 або з 16:00 до 19:00
  • можете підтримати тварин ЛКП «Лев» фінансово – натискайте кнопку «donate» на сайті lkplev.com
  • вболіваєте, щоб усі ці хвостики знайшли сім'ю – допомагайте з поширенням інформації про них.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!