Політична реклама

У Львові 14 шкіл підготували до нового навчального року

1107 0
На вулиці Богдана Хмельницького у школі № 7 проводять заміну дверей, вікон, електрики та тривають оздоблювальні роботи приміщення харчоблоку.

Минулого року пріоритетом був ремонт санвузлів у цій школі, інформує прес-служба Львівської міськради. У цьому році, проводиться ремонт та заміна обладнання, каналізаційної системи, водостічних труб у харчоблоці, в якому останній раз ремонт робили 20 років тому.

У цьому мікрорайоні це є єдиний навчальний заклад, - розповіла  Галина Слічна, начальник управління освіти Львівської міської ради

До 21 серпня планують закінчити ці роботи і діти вже будуть мати належний харчоблок. В бюджеті розвитку міста на цей об’єкт закладено 100 тис. грн.

Галина Слічна також зазначила, що до початку навчального року планується завершити ремонтні роботи на 60-ти об’єктах. На 14 об’єктах ремонт вже закінчено, а інші 46 знаходяться на стадії 60-80% готовності.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!