У Львові 15-річну дівчину уразило струмом під час селфі на станції «Підзамче»

3214 0
Про зникнення дівчинки напередодні повідомили батьки.
Фото: Railwayz.info

Фото: Railwayz.info

На залізничній станції «Підзамче» на вулиці Богдана Хмельницького у Львові загинула дівчина внаслідок ураження електричним струмом. Правоохоронці встановили, що її уразило струмом під час того, як вона робила селфі на товарному вагоні та доторкнулась до лінії електропередач.

Загиблу виявив на коліях машиніст потяга та викликав карету швидкої допомоги. Про зникнення дівчини напередодні повідомили її батьки. За їх словами, дівчина пішла з дому ввечері 13 грудня та не повернулась.

Читайте також: На Львівщині 17-річного хлопця вразило струмом, коли він робив селфі на потязі

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України з приміткою «нещасний випадок».

Правоохоронці Львівщини вкотре застерігають, що залізничні станції – не місце для забав, тому у жодному разі не можна підійматись на вагони чи локомотиви. Високовольтна контактна мережа перебуває під високою напругою і результатом таких вчинків зазвичай стає ураження електричним струмом, інколи з летальними наслідками. 

 

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!