Втратив 30% крові. У Львові лікарі рятують життя хлопцеві, який потрапив у ДТП на скутері

16886 0
У нього важка травма ноги, вивих стегна і злам середньої та нижньої стегнової кістки.
Фото: клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

Фото: клінічна лікарня швидкої медичної допомоги

У Львові 16-річний хлопець потрапив в реанімацію після ДТП на скутері, після чого лікарі понад 6 годин боролися за життя та збереження ніг юнакові. Про це повідомляють у Клінічній лікарні швидкої допомоги. 

Читайте також: На об’їзній Львова трапилася потрійна ДТП за участю вантажівки. Є загиблі

«Хлопець потрапив у реанімацію після ДТП на скутері, щойно подарованому на день народження батьками. Юнак виїхав на дорогу загального користування, аби прокататися та не впорався з кермуванням», – пишуть у лікарні. 

У хлопця важка поєднана травма: неповне травматичне відчленування правої ноги з пошкодженням підколінної артерії, вен і м’язово-сухожилкового апарату, травматичний вивих лівого стегна, злам середньої та нижньої третини стегнової кістки з кутовим зміщенням.  

У лікарні зазначили, що в юнака почалася кровотеча з правої підколінної артерії, через що він втратив більше як 30% крові. Після цього його доставили в операційну, де медики 6 годин боролися за життя і збереження ноги хлопця. 

«Хлопець і досі перебуває в реанімації, адже лікується від численних ускладнень після травм. Та попереду ще тривалий шлях до одужання», – додають у лікарні. 

Читайте також: ДТП і травми. До дитячої лікарні Львова за місяць потрапила рекордна кількість пацієнтів

За даними патрульної поліції Львівської області від початку року на дорогах Львівщини сталося 206 ДТП за скутеристів та мотоциклістів, в яких було травмовано 168 людей, 17 з них – загинули. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!