У Львові 22-річна дівчина на електросамокаті потрапила в ДТП з мікроавтобусом

3940 0
Дівчину госпіталізували до лікарні.
Ілюстративне фото / pixabay

Ілюстративне фото / pixabay

Ввечері 15 липня у Львові зіткнулися електросамокат та бус. Водійку самоката з травмами госпіталізували в лікарню Святого Пантелеймона. Про це повідомили в Поліції Львівської області. 

«Близько 19.30, на вулиці Липинського у Львові відбулося зіткнення між автомобілем «Renault Master», яким керував 32-річний житель одного з сіл Львівського району, та електросамокатом під керуванням 22-річної львів’янки», – йдеться у повідомленні. 

Читайте також: Яких правил мають дотримуватися водії електросамокатів у Львові. Перелік

За обома фактами слідчі територіальних підрозділів поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті,  обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. 

Нагадаємо, що у Львові минулоріч напрацювали правила, що стосуються саме користувачів електросамокатами. За ухвалою, яку прийняли депутати на засіданні сесії ЛМР, дозволили рухатись по тротуарах, пішохідних доріжках, у парках, скверах та на паркувальних майданчиках на електросамокатах, але тільки зі швидкістю до 5 км/годину. Детальніше тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!