Політична реклама

У Львові 50 магазинів відмовилися продавати продукцію ПР

1308 0
Економічний бойкот регіоналів є незворотнім процесом і діятиме поки не буде досягнута його головна мета: деінсталяція у Львові бізнесу людей, причетних до Партії регіонів.

Про це заявив співкоординатор руху «Економічний бойкот регіоналів. Львів» Олег Радик.

Він зазначив, що бойкот підприємств та організацій, власниками яких є люди, причетні до ПР, завершиться відразу після того, як буде розірваний зв’язок із цією політичною силою. До того часу, «регіонали» на Львівщині, за словами координатора руху, нестимуть фінансові збитки.

«Ми не збираємось мститися, зводити порахунки. Ми хочемо, щоб ці люди офіційно відреклися від Партії регіонів. Вони не повинні казати, що їх хтось до чогось змусив, а мають зробити це добровільно. Ми боремось із Партією регіонів, а не із конкретними людьми», – сказав Олег Радик.

Активіст додав, що у Львові вже з’явилося близько 50 магазинів, які оголосили, що не продаватимуть товари Партії регіонів.

Нагадаємо у Львові активісти, які виступають проти чинної влади та, зокрема проти Партії регіонів, створили додаток для браузера Chrome, який попереджає користувачів мережі, що вони пробують зайти на сайт, що належить членам ПР.

Джерело: boykotpr.info


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!