У Львові 8-го березня покажуть мюзикл-сенсацію «Гуцулка Ксеня»

3113 0
Мюзикл унікальний тим, що в ньому беруть участь 30 акторів. Серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь, а родзинкою стане лазерне шоу.
Фото: BIGSHOW

Фото: BIGSHOW

Мюзикл-сенсація «Гуцулка Ксеня» приїде до Львова на свято весни 8 березня. Мюзикл покажуть о 15:00 та о 19:30 у Львівському театрі опери і балету. Про це йдеться в анонсі події.

Вистава народилася в Івано-Франківську під керівництвом колективу Народного артиста України та лауреата Шевченківської премії Ростислава Держипільського і спричинила 25 аншлагів поспіль. Під час дійства звучатиме музика легендарного українського композитора Ярослава Барнича у сучасному аранжуванні, написаному головним диригентом Франківського драмтеатру Богданом Ткачуком. Оркестр із 20-ти музикантів під його керівництвом постійно знаходиться на сцені, створюючи живий та атмосферний супровід подіям та пісням вистави.

Сюжет такий же легкий та цікавий, як і музика мюзиклу. До Ворохти зі США прибувають українські емігранти, щоб знайти молодому хлопцеві наречену в Карпатах. Батько заповідав йому мільйон доларів, але за умови, якщо він знайде на історичній батьківщині «свідому українку» і одружиться з нею. Мюзикл унікальний тим, що в ньому беруть участь 30 акторів. Танцювальні номери з елементами сучасної хореографії зберігають автентичний український лейтмотив. Серед костюмів можна буде побачити унікальну колекцію гуцульських гунь Руслани Гончарук. Родзинка сценічного рішення – лазерне шоу від команди «Show Service», яке створює неймовірні ефекти як на сцені, так і в залі. Хореографом-постановником є Дмитро Лека.

Партнерська публікація

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!