У Львові – хурделиця та мороз: ситуація на дорогах

4234 0
Львів засипає снігом. Синоптики прогнозують, що негода до вечора припиниться, але може відновитися завтра, 9 лютого.
фото: inlviv.in.ua

фото: inlviv.in.ua

Сьогодні, 8 лютого, у Львові заметіль та мороз – 10/15°. Синоптики прогнозують, що після обіду рясний снігопад вщухне, але уночі може знову відновитися. 9 лютого утримуватиметься морозна погода.

У Карпатах очікується значний (3-й) рівень лавинної небезпеки. Передбачається, що 9 лютого утримається холодна погода.

Як повідомили на «Гарячій лінії міста», станом на ранок 8 лютого до прибирання вулиць Львова від снігу було залучено 89 одиниць снігоприбиральної техніки. Загалом використано 398 м куб піскосуміші.

Відтак, станом на 07:00 ранку до прибирання міста було залучено 2 грейдери, 17 підмітальних машин, 28 піскорозкидувачів, 5 навантажувачів, 18 тракторів та 1 одиниця іншої техніки.

Додамо, учора ввечері, 7 лютого, Львів прибирали 66 одиниць снігоочисної техніки.

Читайте також: Львів’ян попереджають про зростання захворюваності на грип: 7 правил профілактики

Також у диспетчерській службі ЛКП «Львівелектротранс» інформують, що станом на 08:00 год на маршрутах працює 112 одиниць електротранспорту. Працювати виїхало 63 трамваї із запланованих 75 та 49 тролейбусів із запланованих 55.

У прес-службі поліції наразі опрацьовують інформацію щодо проблемних ділянок дороги.

Учора, 7 лютого, по всій території України, крім Закарпаття, температура знизилася на 5-12°. У більшості областей, за виключенням східних та північно-східних, падатиме сніг. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!