У Львові – транспортний колапс через протести таксистів. Доповнено. Фото

11191 6
Сьогодні, 30-го березня, у місті відбувається акція протесту вільних профспілок автоперевізників та таксоперевізників Львівщини.

Як інформує кореспондент Tvoemisto.tv з місця події, зараз автомобілі локалізуються по правий бік на вулиці Винниченка під Львівською облдержадміністрацією: машини розміщуються в один ряд у напрямку руху до Високого Замку.

Як наслідок, затори утворилися на вулицях Винниченка, Підвальній, Івана Франка, Коперника, Сахарова, Стрийській і Бандери.

Рух транспортної колони від стадіону «Арена Львів» відбувався за маршрутом: вул. Мікльоша – Стрийська – Героїв Майдану – Коперника – пр. Свободи – пл. Митна – Винниченка (на цих вулицях проїзд також ускладнений).

Як повідомив Tvoemisto.tv Андрій Корчинський, голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України, перелік вимог є таким:

1. Розпочати перевірку діяльності іноземних серверів «Яндекс Таксі», «Убер» та їхніх партнерів в Україні

2. На час перевірки припинити діяльність цих структур на території України

3. До 1-го травня 2017-го року внести зміни до чинного законодавства з метою врегулювання діяльності інформаційно-диспетчерських служб (ліцензування певного виду діяльності, відповідальність за використовування у перевезеннях  пасажирів водіїв без дозвільних документів, обов’язкової сплати податку на місцевому рівні, отримання місцевої ліцензії, спрощені умови легалізації таксоперевізників).

4. До 1-го травня запровадити фіксований податок Внесення змін до ліцензійних умов на таксі (місцева ліцензія та спрощені умови її отриманні).

5. До 1-го травня вивести з тіні самозайнятих осіб, малий бізнес шляхом внесення змін до Податкового кодексу – запровадження фіксованого податку.

Вимоги передали голові ЛОДА Олегу Синютці. Як додав Андрій Корчинський, якщо їх не виконають до вказаного терміну, Асоціація організовуватиме всеукраїнську акцію протесту.

Tvoemisto.tv з'ясовує деталі...

Ярослав Сиваківський,
фото автора


Читайте також:
31 Березня, 2017 18:34
Cezar Баригам перебивають заробітки от вони і піняться.я за яндекс і убер кліент завжди правий...
31 Березня, 2017 15:04
Ігор Хто проти конкуренції той проти прав пасажирів
31 Березня, 2017 12:14
іван На днях треба було поїхати від ТЦ Форум до сервісного центру МВС на Левандівку це приблизно 10 км, підійшов до таксиста він захотів 250 грн. Напевно такі таксисти і страйкують.
31 Березня, 2017 09:38
Олег Дайте людям можливість працювати, за кордоном все це працює без проблем, тільки у нас всі кричать за податки яких самі ж уникають. Хіба ця держава дає хоча б щось українцю? А дає: високу комуналку, корумпованих неякісних лікарів, погані дороги, неякісні харчі, продажних суддів в яких пенсія як у 200 пенсіонерів і які своїх вигорожують, показову поліцію яка паханів боїться, а ще як в найбіднішої країни в нас найдорожчі авто. Як приємно що ти українець, бідний і несчасний. Чи заперечить хто, можливо я не правий?
31 Березня, 2017 01:03
Істина А істина як завжди в грошах! От хто вірить в тих "роботяг" що так хвилюються про расейскій бізнес в Україні? Та це галіма вишивата. Таксистам вірити,ага, конкуренція появилась от і взвили "работнічкі" А убер чим не догодив? І про податки про які там с транспарантами були, з вас толстожопих скільки податків платить? Хто ще офіційно то пару копійок забирає власник, а скільки державі платить? А скільки з них взагалі не платять податків?
Короче, конкуренція їм не сподобалась. Та сосай,убер вам пузаням не по зубах.
30 Березня, 2017 17:25
Вася У січні 2016 року керівник Департаменту Транспорту Москви Максим Ліксутов намагався закрити іноземну компанію і звернутися в правоохоронні і судові органи з вимогою про заборону роботи даного мобільного застосування на території Москви, якщо Uber не підпише обмежувальне угоду з кацапами. Кацапи і українці БРАЦКІ народи?
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!