У Львові – туман: водіїв просять бути уважними

1892 0
За інформацію Гідрометцентру України,сьогодні вранці, 5 листопада, на території країни туман, видимістю 200-500 метрів.
Фото: 112.ua

Фото: 112.ua

Державтоінспекція України радить водіям бути особливо обережними, під час руху неухильно дотримуватися вимог Правил дорожнього руху, а в умовах недостатньої видимості просить рухатись з увімкненим ближнім світлом фар чи протитуманними ліхтарями, користуватися пасками безпеки, дотримуючись безпечної дистанції та не перевищувати швидкість.

Читайте також: В Україні змінять правила дорожнього руху: 5 нововведень

 «Варто також відмовитися від ризикованих маневрувань, які при складних погодних умовах можуть привести до створення аварійних ситуацій. Якщо виникає необхідність зупинитися — знижуйте швидкість поступово. А при зупинці обов’язково включайте аварійну світлову сигналізацію», — йдеться у повідомленні прес-служби департаменту ДАІ МВС України.

Нагадаємо, і 1 жовтня на заміських дорогах транспортні засоби повинні рухатися з увімкненим світлом фар у денну пору доби.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!