У Львові акційно стерилізуватимуть собак. Як скористатись

5723 0
Вартість кастрації кобеля залежить від ваги і становить від 310 до 560 грн, вартість стерилізації собаки – від 510 до 1100 грн.
Фото: Анастасія Мигидюк

Фото: Анастасія Мигидюк

Із 16 по 30 грудня у ЛКП «Лев» акційно стерилізуватимуть собак. Про це інформує пресслужба ЛМР.

Ветеринари кажуть, що стерилізація та кастрація тварин не лише допомагає регулювати їхню чисельність, а й є профілктикою хронічних захворювань.Окрім цього, процедура усуває можливість утворення пухлин матки та яєчників, раку молочних залоз і позитивно впливає на характер песика, знижуючи рівень агресії.

Для попереднього запису та уточнення деталей візиту необхідно телефонувати за номером (068) 535 45 45 та після прослуховування автовідповідача натиснути 2. Вартість кастрації кобеля залежить від ваги і становить від 310 до 560 грн, вартість стерилізації собаки – від 510 до 1100 грн.

ЛКП «Лев» працює щодня без вихідних із 8:00 до 20:00. Ветеринарна клініка на базі ЛКП працює цілодобово на вул. Промислова, 56.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!