Політична реклама

У Львові активно ремонтуватимуть дороги. Гроші є

1149 1
Львів отримав 5,7 млн грн субвенції з державного бюджету на утримання, ремонт і реконструкцію доріг. Відповідні зміни до міського бюджету вніс 28 лютого виконавчий комітет Львівської міської ради.

Зокрема, з цієї суми 3,9 млн грн на дороги отримає управління капітального будівництва міськради, а ще 1,8 млн грн – Залізнична районна адміністрація Львова, повідомляє Zaxid.net.

Також виконком виділив 60 тис. грн для встановлення додаткових стовпів та озвучення на них на вул. Беринди – пр. Свободи.

Нагадаємо, 2013 року у Львові відремонтували більше 10 магістральних доріг.

 


Читайте також:
1 Березня, 2014 17:21
Світлана Ремонтуватимуть дороги, якщо, як завжди, не вкрадуть гроші, а ями просто як-небудь залатають! Кажуть - Садовий зробив дороги у Львові. Та якби не Євро-2012, то не бачити б нам доріг при правлінні Садового! Невже є люди, які вірять у гарні промови нашого львівського "героя" та не співставляють його слова з його ділами! Ми надивились на маєтки Януковича та його бандитського оточення. А давайте подивимось на статки та маєтки наших місцевих можновладців-пристосуванців. Садовий керує при будь-якій владі - вам це про щось говорить?! Напевно, що так! Коли треба - мовчки спостерігає! Хтось чув щось від Садового погане про владу в період 2010-2013 р.р.?! Ні! Як тільки відчув, що влада буде змінюватись - одразу почав промови про те, яка влада погана! Як тільки постало питання про відставку Рудяка - Садовий відразу заявляє, що удяк кришував злочинний бізнес у Львові. А Садовий, можна подумати, про це не знав! Люди, давайте не тільки слухати з відкритими ротами, а аналізувати, думати та робити висновки не з гарних промов, а з реальних справ наших посадовців, кандидатів та усіх, хто претендує на владу!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!