Політична реклама

У Львові алкоголь продовжують продавати у заборонений час

2570 0
Не зважаючи на заборону міської влади, деякі підприємці продають алкоголь вночі, а також продають його неповнолітнім. Протягом липня правоохоронними органами складено 36 протоколів через порушення заборони.

 У  липні у Львові проведено 19 рейдів щодо перевірки дотримання вимог не продавати алкоголь вночі, повідомляє прес-служба міської ради. 

«Окремим МАФам і магазинам не подобається, що ми забороняємо торгувати алкоголем і тютюном після 22.00 год. Це є інтереси окремої невеликої кількості бізнесу. Тут  інтереси тисячі МАФів ставляться на противагу інтересам 800 тис. населення міста. Часто біля кіосків збираються діти, які купують вночі алкоголь , - розповідає в. о. начальника управління економіки ЛМР Вікторія Довжик.

Нагадаємо, що кожен третій підліток в Україні , який потрапляє з харчовим отруєнням до лікарні, отримує отруєння внаслідок алкогольного сп'яніння. 

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!