У Львові арештували водія, який, намагаючись проскочити залізничний переїзд, скоїв смертельну ДТП

2848 0
34-річному водієві маршрутки «Львів – Пустомити» загрожує до восьми років позбавлення волі.
Фото:Поліція Львівської області

Фото:Поліція Львівської області

Суд арештував водія маршрутки «Львів-Пустомити», який скоїв смертельну ДТП на залізничному переїзді поблизу Пустомитів, про це інформує Нацполіція Львівської області.

34-річний водій маршрутки «Львів – Пустомити» намагався проїхати переїзд не зважаючи на попередження світлової та звукової сигналізації, що забороняли рух автотранспорту, зазначають у «Львівській залізниці».

Читайте також: У ДТП на Львівщині потрапив пасажирський автобус «Сокаль-Львів»

«Внаслідок ДТП один пасажир маршрутки, 48-річний львів’янин, загинув, ще одна пасажирка, 36-річна мешканка села Полянка, отримала тілесні ушкодження», – йдеться у повідомленні Нацполіції Львівської області.

За скоєне водієві маршрутки загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Читайте також: У Львові затримали водія з рекордним рівнем сп'яніння

Нагадаємо, вранці 23 січня у селі Полянка Пустомитівського району, на нерегульованому залізничному переїзді, зіткнулися рейсовий автобус № 119 сполученням «Полянка – Львів» під керуванням 34-річного мешканця Пустомитівського району та поїзд № 140 під керуванням 36-річного машиніста, жителя Львова, який рухався у напрямку від Львова до Самбора. Внаслідок ДТП один пасажир маршрутки, 48-річний львів’янин, загинув, ще одна пасажирка, 36-річна мешканка села Полянка, отримала тілесні ушкодження.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!