У Львові аткивісти планують блокувати творчий вечір Дмитра Гордона

3883 3
Творчий вечір має відбутися 6 березня.
gordonua.com

gordonua.com

У Львові представники націоналістичних організацій мають намір заблокувати творчий вечір журналіста Дмитра Гордона, що запланований на 6 березня о 19:00 у Львівській обласній філармонії. Про це повідомляє Zaxid.net.

«До Львова планує приїхати Дмитро Гордон, щоб провести творчий вечір. Ми не бажаємо його тут бачити, тому, що він виступив проти присвоєнням київським вулицям імен Романа Шухевича і Степана Бандери. Він виступав проти декомунізації і дотримується проросійської позиції», – сказав під час прес-конференції 26 лютого голова Львівського осередку Всеукраїнської громадської організацї «Сокіл» Богдан Федун.

За його словами, активісти підготували звернення до керівництва Львівської обласної філармонії з проханням скасувати творчий вечір. Водночас, у Львівській філармонії зазначають, що наразі активісти не зверталися до них.

«Якщо таке звернення буде, то ми будемо з'ясовувати, чому саме активісти хочуть скасування і чи є для цього підстави», – сказала заступниця генерального директора з організаційно-правового забезпечення Львівської філармонії Іоланта Пришляк.

Нагадаємо, вчора, 26 лютого, продюсер Ірини Білик повідомив, що співачка не планує скасовувати свій концерт у Львові, не дивлячись на плани активістів блокувати його.

Читайте також:
28 Лютого, 2018 08:07
Никон І Бандера іШухевич далеко не однозначні постаті.Я думаю не молодим сц.. про них. судити ...
27 Лютого, 2018 15:33
Олександра Ви подивіться і послухайте, що він говорить - це явно провокатор, і не здивуюся, якщо його боси в кремлі
27 Лютого, 2018 13:59
Віктор Хай дохнуть москалі
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!