У Львові автоспортсменів запрошують на змагання. Як долучитись?

1936 0
У суботу, 22 серпня, на території стадіону «Арена Львів» до 24-ї річниці Незалежності України Автоспортивний клуб Drive City спільно з Автомобільним клубом «Мотор Груп» і СРК «Апекс», за підтримки Львівської міської ради вперше у Львові проводить змагання з Автоспринту – швидкісного маневрування по закритій трасі.

Участь у змаганнях візьмуть автоспортсмени з різних міст України, зокрема з Тернополя, Івано-Франківська, Києва, Винниці, Хмельницького та ін. Серед попередньо заявлених учасників чемпіони та призери різних автоспортивних турнірів України, інформує прес-служба міськради.

До змагань допускаються технічно-справні автомобілі з наступним розподілом по класам за об’ємом двигуна: до 1500 куб. см., до 1800 куб. см., до 2500 куб. см, UNLIM.

А також демонстраційний клас поза заліком для  професійних спортивних авто оснащених каркасом безпеки.

Деталі – за посиланням.

Опублікувала Наталія Середюк

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!