Політична реклама

У Львові батьків просять взяти участь у анкетуванні про здоров`я їхніх дітей

1839 0
У Львові стартував перший етап проекту «Здоров'я твоєї дитини», а саме – опитування 67 000 батьків школярів. Анкети можуть бути заповнені анонімно, а відповіді дозволять розробити загальноміську програму оздоровлення та профілактики захворювань серед школярів, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Проект «Здоров’я твоєї дитини» реалізовує об’єднання САМОПОМІЧ спільно з Львівською міською радою та Львівським національним медичним університетом імені Данила Галицького. Підготовка проекту розпочалася з грудня минулого року. Анкета була розроблена фахівцями Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького та містить 98 запитань. Проект охоплює учнів усіх львівських шкіл. Подібний проект був реалізований у Львові в 2002 році.

Опитування дозволить виявити реальний стан здоров’я львівських школярів та визначити перелік найбільш поширених захворювань серед учнів шкіл. Основна мета проекту «Здоров’я твоєї дитини» - це розробка загальноміської програми оздоровлення та профілактики захворювань серед школярів, яка базуватиметься на отриманих даних. Програма складатиметься з випуску спеціальних безкоштовних інформаційних матеріалів для батьків, серії круглих столів з лікарями, участі медиків у батьківських зборах та видачі безкоштовного «Довідника здоров’я».

Наступним етапом проекту стане опрацювання заповнених анкет соціологічно-дослідною фірмою «Фама». Перші напрацювання очікуються вже 10 травня.

ТЕГИ: здоров`я

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!